Parinsadan vuoden aikana on muun ohessa myös apteekin sijainti ehtinyt muuttua useampaan kertaan. Toiminta alkoi mitä ilmeisemmin entisen kirjaston paikalla. Apteekkari Streng muutti todennäköisesti v. 1819 toimintansa Kauppa- ja Torikatujen kulmaan, jossa nyt on Säästöpankin liiketalo. Strengillä oli rantaan asti ulottuva laaja tontti, joka palveli myös kasvimaana.

Apteekkari Kranck puolestaan muutti v. 1860 tienoilla apteekin Kauppakadun ja Savontien kulmaan, jossa niihin aikoihin oli kaksikerroksinen rakennus. Apteekki sijoitettiin torin puoleiseen kulmaan ja muut tilat talossa olivat asuntoina.

Apteekkari A. A. Åkerman rakennutti samalle paikalle v. 1899 uuden talon, sen joka monien muutosten jälkeen on edelleen siinä torneineen. Apteekki sijoittui arkkitehtien Usko Nyström-Petrelius-Penttilä suunnitteleman uudisrakennuksen länsipäähän, ja torinpuoleinen kulma jäi vuorostaan asunnoksi. Rakennusvaiheen ajan apteekki palveli tilapäisesti "Noakin Arkissa", Kirkkokadun ja Maaherranpuiston kulmassa olleessa talossa.

Seuraava muutto tapahtui vasta v. 1959, jolloin apteekkari Harlas siirsi toiminnan vuokratiloihin Säästöpankin tontille; käytännössä samalle paikalle, johon Streng oli muuttanut toistasataa vuotta aikaisemmin. Harlakselle muutto oli sikäli helppo, että hän oli ostanut N. W. Aschanin oikeudenomistajilta vain oikeudet ja liiketoiminnan varastoineen mutta ei kiinteistöä.

Apteekkari Sahlsteinin aikana tapahtui ensimmäinen muutto lähes paikallaan pysyen: Säästöpankin uusiessa toimitilansa pääsi apteekkikin muuttamaan upouusiin tiloihin toukokuussa 1968. Vajaan kolmenkymmenen vuoden kuluttua oli taas muuton aika. Heinolan I Vanha-Apteekki, joksi entinen Kanta-Apteekki oli muuttunut, siirtyi nykyisiin tiloihinsa torin pohjoislaidalle 1.4.1996.