Palveluvalinnassamme on monipuolinen valikoima itsehoitovalmisteita. Farmaseuttimme opastavat lääkkeen valinnassa ja kertovat mielellään lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Farmaseuttien tehtävä palveluvalinnassa on varmistaa, että löydät itsellesi parhaiten sopivan, hoitosuosituksen mukaisen valmisteen.

• Monista reseptilääkkeistä on saatavissa pieni pakkaus itsehoitovalmisteena lääkkeen tilapäiseen käyttöön. Vastaamme mielellämme lääkkeitä koskeviin kysymyksiinne asiakaspalvelussa.

• Palveluvalinnasta löytyvät itsehoitolääkkeiden ja vitamiinien lisäksi mm. haavanhoito- sidetarvikkeet, hammashoito- ja jalkojenhoitotuotteet. Valikoimasta löydät myös tuotteet henkilökohtaiseen hygieniaan ja omat tuotteet myös lemmikeille.

Mikäli vaiva ei itsehoidon avulla ole hoidettavissa, ohjaamme lääkkeen myynnin sijasta lääkäriin. Jatkuvalla kouluttautumisella varmistumme siitä, että lääkeneuvontamme on ajan tasalla.

Meillä on myös monipuolinen valikoima apteekkikosmetiikkaa.

Apteekkikosmetiikkasarjoista valikoimiimme kuuluvat Aco, Favora, Idun, Loius Widmer, Vichy, Avéne ja Rausch-tuotesarjat

Itsehoitolinkkejä:

Itsehoito-ohjeita
Itsehoitoon ja itsehoito-oireisiin liittyvää tietoa. Sivuille on myös koottu tietoa terveyden edistämisestä ja terveistä elintavoista, joilla voi vaikuttaa ennaltaehkäisevästi sairauksien syntymiseen.

Sairaslapsi
Tietoa sairastuneen lapsen hoidosta. Aiheina mm. sairaudet, rokotukset, tapaturmat ja ensiapu, kodin lääkkeet ym.

Itsehoitoapteekki
Sisältää tietoa Orion Pharman itsehoitotuotteista ja eläinlääkkeistä. Sivuilla on myös lääkeluettelo, mistä voit hakea tietoa Orion Pharman reseptilääkkeistä