Heinolan Vanha Apteekki on myös Hyvän Mielen Apteekki

 Heinolan Vanha Apteekki on perustettu jo vuonna 1798 (silloinen Heinolan Kanta-apteekki). Tämä alueen vanhin edelleen toimiva yritys työllistää lähes 20 farmasian alan ammattilaista. Apteekki toimii myös farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoiden opetusapteekkina. Apteekki kuuluu Hyvän Mielen Apteekit Oy apteekkiketjuun.

Hyvän Mielen Apteekit-apteekkiketjuun kuuluu lähes 30 apteekkia, joiden tavoitteena on asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Kaiken toiminnan tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka saa turvallista, luotettavaa ja joustavaa apteekkipalvelua. Hyvän Mielen Apteekkien kanta-asiakasjärjestelmä parantaa asiakkaan lääkkeiden käytön turvallisuutta ja helpoutta.

Keskeistä kanta-asiakkuudessa on palvelun ja potilasturvallisuuden oleellinen paraneminen. Kanta-asiakasjärjestelmän avulla on mahdollista seurata asiakkaan lääkitystä ja näin estää lääkkeiden mahdolliset haitalliset yhteisvaikutukset. Järjestelmän avulla voidaan myös varmistaa, ettei lääkityksen päällekäisyyttä pääse syntymään.

Hyvän Mielen Apteekit takaavat luotettavan ja nopean palvelun. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa kaikissa niin hyvinvointiin kuin lääkkeisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Liity Sinäkin kanta-asiakkaaksemme.

Haluamme palvella Sinua paremmin.

 

Lisätietoja